1. Tocăm mărunt cimbrul si frunzele de salvie. Pregătim un bol mare în care zdrobim usturoiul. Adăugăm salvia, cimbrul, muștarul, pasta de rosii, mierea, uleiul de măsline și boia de ardei. Condimentăm cu sare și piper măcinat. Amestecăm bine toate ingredientele până când obținem o pastă.
2. Punem coastele de porc în pasta pregatită și le ungem bine. Acoperim bolul cu folie alimentară și îl introducem în frigider pentru minim o ora.
3. După aproximativ 45 de minute, încălzim cuptorul și pregătim o tavă. Scoatem carnea de porc marinată din frigider și o asezăm în tavă pregătită.
4. Turnăm peste bucațile de coaste cele 4-5 linguri cu apă și punem deasupra sosul rămas în bol. Introducem tava în cuptorul încalzit pentru aproximativ 45 de minute. Din când in când scoatem vasul din cuptor și stropim coastele de porc cu sosul din tavă.
5. Când carnea este rumenită și se îndepartează ușor de pe oase, scoatem preparatul din cuptor.
Servim cald, cu garnitură preferată și alături de o salată gustoasă de murături.
„Familia Marinache a construit in judetul Calarasi un business prosper care controleaza tot procesul de productie a carnii, de la hrana animalelor bazata pe furaje naturale […]
Ne place să vă surprindem mereu cu cadouri de Crăciun, așa că anul acesta ne-am gândit să oferim unei familii norocoase un întreg coș de cumpărături plin […]