Disclaimer! Acest reportaj/articol/intermezzo este STRICT INTERZIS veganilor.
Vor urma povesti cu acea aroma dulceaga de sorici fiert in apa si sare, povesti cu carnati, mici, carne de
porc pregatita ca odinioara ca la bunici. Adevarul este ca primul contact pe care l-am avut cu Macelaria
Ghita din Timpuri Noi a fost mirosul, acea aroma de carne proaspata, de carnati facuti din membrana
100% naturala din mat de porc, vita sau oaie, acea aroma care m-a teleportat in urma cu 20 de ani cand
eram la bunici de Ignat si dupa ce se parlea porcul si gustam soriciul acela cald, se incepea procesarea
carnii pentru sunca, jumari, carnati, toba, carne macra pentru sloi, deja am apa in gura cand scriu aceste
randuri.
Ce am gasit cand am ajuns la Macelaria Ghita?
Preparate din carne de porc 100% romanesc, de la furca la furculita cum s-ar spune, mici care abia
asteapta sa treaca prin focurile transformarii, sunca si carnati care au miros genuin de tara, ca odinioara.
De ce spun asta? Pentru ca Macelaria Ghita nu e doar o carmangerie cu puncte de vanzare. Ei
controleaza tot procesul. De la hrana animalelor, la cresterea lor, de la asigurarea unei alimentatii 100%
naturale bazate pe graunte si furaje pana la procesare. Exact ca la bunici. Doar ca fac asta la o scara de o
suta de ori mai mare.
Descopera intreg articolul AICI.