Hamburger de porc – Macelaria Ghita
Coaste de porc marinate
martie 13, 2020
Pizza de casă cu cârnați subțiri afumați sau cabanos
martie 13, 2020

Hamburger de porc

PULPĂ DE PORC ȘI PIEPT DE PORC AFUMAT CROCANT

“Satisfaceți-vă pofta de fast-food cu preparatul tradițional american făcut acasă! Pulpă de porc tocată de la Măcelaria Ghiță este perfectă pentru o chiftea de burger gustoasă și suculentă ! ”

PORȚII 4
TIMP DE GĂTIRE 60 MIN
DIFICULTATE MEDIU


Ingrediente

pentru chiftele:

  • 500 grame carne tocată de la Măcelaria Ghiță
  • 1 ceapă data prin răzătoare
  • 1 ou
  • 2 caței de usturoi pisați
  • 2 linguri pesmet
  • sare și piper
  • condimente (se asortează o paletă vastă de ierburi, deci cele preferate)
  • pentru burgeri:
  • 4 felii piept de porc afumat de la Măcelaria Ghiță
  • 4 frunze salată
  • 4 felii de branză topită
  • 2 roșii
  • 1 ceapă roșie tăiată inele
  • ketchup, maioneză sau sosurile preferate

Vezi produsul recomandat

Pulpă de porc / carne tocată

Metodă de preparare

1. Tocăm carnea la robot sau o cumpărăm direct tocată. Adăugăm ingredientele pentru chiftele si amestecăm foarte bine, astfel încât condimentele să pătrundă bine in carne.

2. Formăm chiftelele, nu prea groase, fiindcă riscăm sa nu se pătrundă bine in mijloc si le dăm la frigider pentru 1-2 ore.

3. În etapa următoare decidem cum să le prăjim. Se pot pune pe grill, însa le putem prăji si in tavăteflon fara ulei, câte 5 minute pe ambele părți sau la barbeque.

4. Rumenim feliile de piept de porc afumat până devin crocante.

5. Tăiem în două chiflele de hambugher si punem peste partea de jos puțină maioneză și ketchup. Apoi frunză de salată, o rondea sau două de rosie, câteva inele de ceapă, chifteaua, felia de brânză topită, felia de piept de porc rumenită și închidem cu partea de sus a chiflei.

Se pot servi cu cartofi pai și cu o salată verde!

Poftă bună!

Descoperă alte rețete


martie 13, 2020

Frigărui din carne de porc

“Delectează-te împreună cu prietenii la un gratar cu frigarui de porc apetisante ! ”
martie 13, 2020

Paste cu cârnați grosi afumati sau proaspeti

“Combinația de paste și cârnați de la Măcelaria Ghiță este delicioasă, iar rețeta este foarte simplă ! ”
martie 13, 2020

Pizza de casă cu cârnați subțiri afumați sau cabanos

Încearcă acasă o rețetă de pizza italiană cu amprentă românească, dată de cârnații groși afumați de la Măcelăria Ghiță !