1. Punem carnații la prăjit, iar după ce s-au prăjit îi porționăm în rondele de 1-2 cm.
2. Intr-o altă tigaie, punem ceapă tocată la călit cu 3 linguri de ulei. După ce ceapa s-a înmuiat adăugăm ciupercile tocate, punem apă, acoperim cu un capac și lăsăm la inăbușit până când ciupercile s-au înmuiat. Când ciupercile s-au înmuiat puțin, adăugăm și ardeiul tocat mărunt, conținuând fierberea. Adăugăm pasta de roșii diluată în apă, busuiocul, sarea, piperul și mai lăsăm sa dea câteva clocote. La final adăugăm cârnații.
3. Trebuie să obținem un sos suficient de zemos pe care îl vom amesteca cu pastele ce vor fi fierte conform indicațiilor de pe ambalaj.
4. Această compoziție o punem intr-o tavă de yena unsă în prealabil cu puțin ulei. Dăm la cuptor și mai lăsăm 20 de minute pentru a se rumeni frumos.
„Familia Marinache a construit in judetul Calarasi un business prosper care controleaza tot procesul de productie a carnii, de la hrana animalelor bazata pe furaje naturale […]
Ne place să vă surprindem mereu cu cadouri de Crăciun, așa că anul acesta ne-am gândit să oferim unei familii norocoase un întreg coș de cumpărături plin […]