Pizza de casă cu cârnați subțiri afumați sau cabanos – Macelaria Ghita
Hamburger de porc
martie 13, 2020
Paste cu cârnați grosi afumati sau proaspeti
martie 13, 2020

Pizza de casă cu cârnați subțiri afumați sau cabanos

CÂRNAȚI AFUMAȚI CU LEMN NATURAL DE FAG

“Încearcă acasă o rețetă de pizza italiană cu amprentă românească, dată de cârnații groși afumați de la Măcelăria Ghiță ! ”

PORȚII 4
TIMP DE GĂTIRE 60 MIN
DIFICULTATE MEDIU


Ingrediente


  • ketchup, maioneză sau sosurile preferate
  • 6 cârnați subțiri afumați / cabanos / cârnați groși afumați de la Măcelăria Ghiță
  • 1 ardei capia roșu
  • 1 ceapă roșie
  • 2-3 linguri sos de roșii
  • oregano
  • cașcaval
  • 400 g faină
  • 25 g drojdie
  • 150 ml lapte
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță zahar

Vezi produsul recomandat

Cârnați subtiri afumați Cârnați groși afumați Cârnați cabanos

Metodă de preparare

1.Dizolvăm drojdia în laptele calduț, împreună cu zahărul si cu sarea si turnăm peste faină. Turnăm uleiul si framântăm ușor. Din când in când, adăugăm apă calduță (4-5 linguri) până când aluatul se desprinde de pe mână.

2. Acoperim aluatul si îl lăsăm sa crească 30 de minute. Întindem aluatul intr-o foaie pe care o așezăm în tavă unsă cu ulei.

3. Ungem blatul cu sos de roșii/bulion si presărăm cașcaval ras.

4. Repartizăm ceapa roșie taiată rondele, feliile de cârnați din belșug, rondele de ardei, oregano și iar cașcaval. Lăsăm la cuptor aproximativ 35 de minute.

Pofta buna!

Descopera alte retete


martie 13, 2020

Frigărui din carne de porc

“Delectează-te împreună cu prietenii la un gratar cu frigarui de porc apetisante ! ”
martie 13, 2020

Paste cu cârnați grosi afumati sau proaspeti

“Combinația de paste și cârnați de la Măcelaria Ghiță este delicioasă, iar rețeta este foarte simplă ! ”
martie 13, 2020

Pizza de casă cu cârnați subțiri afumați sau cabanos

Încearcă acasă o rețetă de pizza italiană cu amprentă românească, dată de cârnații groși afumați de la Măcelăria Ghiță !