Drobul de porc făcut ca acasă, folosind organe și carne de porc cu condimente 100 % naturale, iți oferă o masă festivă, chiar și în afara sarbatorilor.
Ingrediente | Carne porc de lucru; Slănină moale; Ficat; Rinichi; Inimă; Condimentul lui Ghita, „Drob de porc”; |
---|
Drobul pregătit în carmangeria Izocon este un produs de o calitate premium, din carne de porc 100% provenită din ferma proprie. Ingredientele: carne lucru, slanină, ficat și inimă sunt condimentate natural cu mărar, pesmet, ceapă, sare și usturoi. Materia primă se fierbe și se amestecă cu condimentele, apoi se îmbracă în praporul natural de porc și se coace până capătă o culoare arămie.
Conditii de pastrare | Se pastreaza in depozite frigorifice intre 2-4 °C |
---|---|
Termen de valabilitate | Pana la 5 zile de la data fabricatiei |