Șunculiță țărănească condimentată – Macelaria Ghita
Mușchi file afumat condimentat
mai 11, 2020
Ciolan presat
mai 11, 2020

Șunculiță țărănească condimentată

PREPARAT NATURAL 100%

Șunculița țărănească condimentată este ideală pentru pregatirea platourilor reci la evenimentele importante din viata ta și nu numai. De la un mic dejun delicios până la o cină savuroasă și sănătoasă


Ingrediente
    Pulpă fără os cu slănină și șorici, condimentele folosite sunt boabele de muștar, ardei gras roșu și verde uscat, morcov uscat, roșii, țelină și ceapă uscată.

Pulpa fără os cu slănină și șorici se ține la maturat 48 de ore în saramură umedă, apoi se învelește în condimente (boabe de muștar, ardei ardei gras roșu și verde uscat, morcov uscat, roșii, țelină și ceapă uscată) iar ulterior se fierbe și se afumă cu fum natural din lemn de fag.

Conditii de pastrare

Se pastreaza in depozite frigorifice intre 2-8 °C

Termen de valabilitate

Pana la 12 zile de la data fabricatiei