Din când în când pregătim cotlet de porc fraged și aromat, cotlet făcut rapid în tigaia de fontă. Atunci când ne place o rețetă o punem pe ‘repeat’. În plus se face repede și este atât de bun.
De curând am descoperit produsele din carne de porc de la Măcelăria Ghiță. Ce mi-a plăcut foarte mult
este ca au un lanț întreg de producție, de la ferma vegetală unde produc hrana pentru animale până la
ferma zootehnică. Și procesul nu se termină la fermă, au dezvoltat diverse produse din carne de porc pe
care le distribuie în măcelăriile proprii.
Am de la ei câteva cotlete frumoase pe care vreau astăzi să le pregătesc în stilul nostru. La tigaie și puțin la cuptor. Neapărat lângă această friptură trebuie să faci o salată. Eu recomand salata de castraveți cu usturoi sau o salată de pătrunjel și cușcuș. Am verificat ambele combinații, delicioase.
Descopera intreaga reteta alaturi de pozele cu preparatul AICI.