In spatele brandului “Macelaria Ghita” se afla compania IZOCON MC, o afacere de familie, infiintata la
inceputurile anilor ’90. Totul a inceput prin achizitia unei ferme de porci dezafectate dupa perioada
comunista, ulterior refacuta prin surse proprii si finantari europene pentru ca in prezent sa aiba un
efectiv anual de aproximativ 10.000 de porci. Ulterior, activitatea companiei s-a extins prin infiintarea
unei ferme vegetale pentru exploatarea terenurilor agricole cu scopul obtinerii hranei pentru ferma de
porci. La inceputul anilor 2000, compania a pus bazele unui abator modern, construit de la zero pe
fonduri europene, pentru a valorifica porcii obtinuti in ferma proprie. Incepand cu anul 2006 ne-am
hotarat sa investim in producerea propriilor produse din carne si preparate din carne si astfel am deschis
prima noastra macelarie din productie 100% proprie. Anii au trecut si in prezent avem 17 macelarii in
sud-estul Romaniei unde comercializam produse si preparate din carne de cea mai buna calitate avand
in vedere faptul ca avem control asupra intregului flux de productie: de la reproductia animala pana la
preparatele finale sau cum ne place sa spunem “de la furca la furculita”.
Multumim celor de la Bizihub pentru intreg interviul. O multime de intrebari interesante atat despre afacerea noastra de familie cat si despre industrie in general. Vezi intreg articolul AICI.