Companie – Macelaria Ghita

Tradiție din generație în generație

GUSTUL DE CARNE MOȘTENIT PRIN TRADIȚIE

Acum mai bine de 20 de ani m-am îndrăgostit de un teren în Călărași. Totul era verde, înconjurat de copaci și flori. Am cumpărat locul și, alături de soția mea, am început să punem bazele unei ferme cum am știut noi mai bine, astfel încât animalele să crească frumos. După o perioadă ne-am dorit mai mult, ne-am dorit să realizăm preparate tradiționale cu gust de care să se bucure cât mai mulți oameni. Așa că, în anul 2000, cu ajutorul Fondurilor Europene, am clădit și un abator. La scurt timp a apărut și prima noastră măcelărie unde oamenii veneau dimineața să-și cumpere produse proaspete. Am continuat să deschidem măcelării pentru a le oferi tuturor ocazia să se bucure de gustul tradițional și natural al preparatelor noastre.

Astăzi, Măcelăria Ghiță are 17 magazine în țară, locații pe care le aprovizionăm zilnic. Am plecat în această călătorie alături de soția mea, iar acum toată familia este implicată alături de mine. Unul dintre băieți este medic veterinar la fermă, iar cel de-al doilea este manager. Mâinile pricepute care fac produsele sunt prieteni vechi, la fel ca și cei care au grijă de animale. Măcelăria Ghiță este astăzi formată dintr-o familie de 200 de angajați care lucrează zilnic pentru a oferi românilor produse tradiționale cu adevăratul gust de carne.


Descoperă măcelăriile

Preparatele Măcelăriei Ghiță nu sunt perfecte la formă, ci perfecte la gust.Pentru Măcelăria Ghiță, gustul și calitatea sunt valorile cele mai importante. De aceea, noi avem grijă de fiecare detaliu în parte. Compania noastră este împărțită în: sector vegetal, sector zootehnic și sector alimentar. În fiecare zi, cei 200 de prieteni angajați ai Măcelăriei se asigură că toate standardele sunt respectate și niciun produs nu își pierde din calitate.


O alegere cu bun gust

Uite de ce produsele noastre sunt cu un altfel de gust!

Ferma vegetală

2.000 de ha teren agricol care este exploatat atât pentru vânzarea cerealelor cât și pentru hrana animalelor de la ferma noastră zootehnica.

Ferma Zootehnică

Ferma are un efectiv de aproximativ 10.000 capete anual si are un flux complet împărțită in 5 sectoare functionale: reproducție, gestație, maternitate, tineret și îngrașare.

Fabrica de nutrețuri combinate

Pentru uz propriu unde sunt realizate furaje pentru toate categoriile de animale din ferma zootehnică. Rețele de furaj sunt optimizate si au ca materii prime cereale obținute din ferma vegetală proprie.

Sectorul Alimentar

Abatorul și carmangeria îndeplinesc cu succes normele și standardele europene în domeniu, respectându-se trasabilitatea produselor, o cerință importantă pentru certificarea calității și a serviciilor oferite. Utilajele folosite in procesul de fabricație sunt de o gamă variată de la cele mai moderne pana la afumătoarea tradițională cu lemn de fag.

parallax background