“Satisfaceți-vă pofta de fast-food cu preparatul tradițional american făcut acasă! Pulpă de porc tocată de la Măcelaria Ghiță este perfectă pentru o chiftea de burger gustoasă și suculentă ! ”
PORȚII 4 TIMP DE GĂTIRE 60 MIN DIFICULTATE MEDIU
Ingrediente
pentru chiftele:
500 grame carne tocată de la Măcelaria Ghiță
1 ceapă data prin răzătoare
1 ou
2 caței de usturoi pisați
2 linguri pesmet
sare și piper
condimente (se asortează o paletă vastă de ierburi, deci cele preferate)
pentru burgeri:
4 felii piept de porc afumat de la Măcelaria Ghiță
1. Tocăm carnea la robot sau o cumpărăm direct tocată. Adăugăm ingredientele pentru chiftele si amestecăm foarte bine, astfel încât condimentele să pătrundă bine in carne.
2. Formăm chiftelele, nu prea groase, fiindcă riscăm sa nu se pătrundă bine in mijloc si le dăm la frigider pentru 1-2 ore.
3. În etapa următoare decidem cum să le prăjim. Se pot pune pe grill, însa le putem prăji si in tavăteflon fara ulei, câte 5 minute pe ambele părți sau la barbeque.
4. Rumenim feliile de piept de porc afumat până devin crocante.
5. Tăiem în două chiflele de hambugher si punem peste partea de jos puțină maioneză și ketchup. Apoi frunză de salată, o rondea sau două de rosie, câteva inele de ceapă, chifteaua, felia de brânză topită, felia de piept de porc rumenită și închidem cu partea de sus a chiflei.
„Familia Marinache a construit in judetul Calarasi un business prosper care controleaza tot procesul de productie a carnii, de la hrana animalelor bazata pe furaje naturale […]
Ne place să vă surprindem mereu cu cadouri de Crăciun, așa că anul acesta ne-am gândit să oferim unei familii norocoase un întreg coș de cumpărături plin […]