Metodă de preparare
1. Tocăm carnea la robot sau o cumpărăm direct tocată. Adăugăm ingredientele pentru chiftele si amestecăm foarte bine, astfel încât condimentele să pătrundă bine in carne.
2. Formăm chiftelele, nu prea groase, fiindcă riscăm sa nu se pătrundă bine in mijloc si le dăm la frigider pentru 1-2 ore.
3. În etapa următoare decidem cum să le prăjim. Se pot pune pe grill, însa le putem prăji si in tavăteflon fara ulei, câte 5 minute pe ambele părți sau la barbeque.
4. Rumenim feliile de piept de porc afumat până devin crocante.
5. Tăiem în două chiflele de hambugher si punem peste partea de jos puțină maioneză și ketchup. Apoi frunză de salată, o rondea sau două de rosie, câteva inele de ceapă, chifteaua, felia de brânză topită, felia de piept de porc rumenită și închidem cu partea de sus a chiflei.
Se pot servi cu cartofi pai și cu o salată verde!
Poftă bună!