1.Dizolvăm drojdia în laptele calduț, împreună cu zahărul si cu sarea si turnăm peste faină. Turnăm uleiul si framântăm ușor. Din când in când, adăugăm apă calduță (4-5 linguri) până când aluatul se desprinde de pe mână.
2. Acoperim aluatul si îl lăsăm sa crească 30 de minute. Întindem aluatul intr-o foaie pe care o așezăm în tavă unsă cu ulei.
3. Ungem blatul cu sos de roșii/bulion si presărăm cașcaval ras.
4. Repartizăm ceapa roșie taiată rondele, feliile de cârnați din belșug, rondele de ardei, oregano și iar cașcaval. Lăsăm la cuptor aproximativ 35 de minute.
„Familia Marinache a construit in judetul Calarasi un business prosper care controleaza tot procesul de productie a carnii, de la hrana animalelor bazata pe furaje naturale […]
Ne place să vă surprindem mereu cu cadouri de Crăciun, așa că anul acesta ne-am gândit să oferim unei familii norocoase un întreg coș de cumpărături plin […]